Yhteensä: 0,00 €

Tracker on metsästäjille ja ulkoilmaihmisille tarkoitettu kommunikaatiojärjestelmä, joka koostuu koirapaikannuspannasta, seurantaohjelmasta ja pilvipalvelusta. Tracker mahdollistaa koiran reaaliaikaisen seurannan maastossa ja kommunikoinnin seurueen jäsenten kesken.

Tracker G500 Black Magnum

Pantojen Kuningas

Tracker G500 Black Magnum on toimintavarma ja huolellisesti testattu 100% suomalainen tuote. Kehitys ja testaus alkoi jahtikaudella 2010 ja se tuotiin markkinoille jahtikauden 2011 lopulla. Vuonna 2012 Tracker G500 Black Magnum oli ylivoimaisesti myydyin mallimme ja yhdessä uuden Tracker for Android ohjelman kanssa sai erinomaista palautetta asiakkailtamme. Tracker G500 Black Magnum:ssa yhdistyy Trackerin yli 30-vuotinen johtava tietotaito koirapaikanuslaitteiden kehittäjänä ja valmistajana. Lyhyesti sanottuna Tracker G500 Black Magnum on kaikkien aikojen paras Tracker-paikannin.

Miksi Tracker G500 Black Magnum?

Tracker G500-tehopanta nostaa kuuluvuuden ja virrankeston uudelle tasolle. Tracker G500 Black Magnum on Erä-lehden 05/2012 tutkatestin voittaneen Tracker G400 pannan parannettu malli:

  • Erinomainen GPS-kuuluvuus - Uusitun GPS-vastaanottimen ansiosta G500 Black Magnum pysyy kartalla entistäkin varmemmin, myös vaikeissa lumi ja maasto-ominaisuuksissa.
  • GSM-kuuluvuus huippuluokkaa - Optimoitu GSM-antenni antaa erinomaisen kuuluvuuden vaikeissa maastoissa. Uusi pitkä antenni on jopa tuplasti herkempi G400-malliin verrattuna.
  • Entistä pidempi akun kesto - Tracker G500 Black Magnumin akunkesto on jopa 50% parempi kuin jo tunnetusti hyvän akunkeston omaavassa G400-mallissa.

GSM kuuluvuus: Kännykkäverkon kuuluvuus jahtimailla on paikannukselle olennaista. Paikkatieto metsästäjän ja koiran GPS-pannan välillä liikkuu reaaliajassa matkapuhelinverkon datayhteydellä. Koirat liikkuvat usein maastoissa, joissa GSM-verkon signaali on usein heikko ja datayhteys voi katkoa. Tracker G500 pannan antenniratkaisu on huippuunsa optimoitu ja GSM-kuuluvuus tämän vuoksi erinomainen.  Tämän johdosta Tracker G500 Black Magnum pannan paikannusvarmuus kaikkien aikojen paras ja paikkatietoa reaaliaikaisesti entistä luotettavammin huonoissa matkapuhelinkentissä. Kuuluvuutta on myös käytännössä testattu ja verrattu: Katso kuuluvuustesti tästä.

GPS kuuluvuus: Tracker G500 Black Magnumissa on uusittu myös GPS-moduli, joka on entistä herkempi. Parantuneen herkyyden ansiosta GPS-paikannusvarmuus on entistä varmempaa ja nopeampaa. Parantuneen GPS-herkkyyden vuoksi myös paikannukseen kulu nyt vähemmän virtaa ja akunkesto pitenee.

Akunkesto: Kasvaneen GSM-herkkyyden vuoksi datayhteyden ylläpitoon ja paikan välittämiseen kuluu laitteelta vähemmän virtaa. Samoin parantuneen GSM-herkkyyden sekä uudemman sukupolven GPS-modulin laitteelta kuluu vähemmän virtaa paikan määrittämiseen. Nämä kaksi tekijää yhdessä alentavat laitteen virrankulutusta ja pidentävät laitteen käyttäaikaa jopa 50%.

Mekaniikka: Mekaanisesti Tracker G500 Black Magnum pohjautuu vahvaan ja koeteltuun G400-pantaan. Tracker G500 Black Magnumissa on jämerät lasikuituvahvisteiset kuoret ja se on täysin vesitiivis. Elektroniikka laitteen sisällä on iskunvaimennettu antaen paremman suojan ulkoisille iskuille. Lisäksi koiran oranssissa pantaosassa on havaittavuutta ja turvallisuutta parantava kirkas heijastin.

Yhteensopivuus: Tracker G500 Black Magnum on täysin yhteensopiva kaikkien Tracker ja Pointer -ohjelmistojen kanssa. Pantaa on helppo seurata reaaliaikaisesti kännykällä ja tabletilla Tracker ohjelmistoilla tai tietokoneella Nettiseurannassa.

Käyttäminen: Tracker G500 Black Magnum käyttö metsästäjälle on helppoa. Tarvitaan vain kaksi sormen kosketusta ja paikkaa tulee!
1. Käyttövalmis panta kytketään päälle, jolloin laita kytkeytyy automaattisesti Tracker Live-palveluun, paikantaa itsensä kartalle ja aloittaa 1min välein välittää paikkatietoa.
2. Metsästäjän tarvitsee avata seurantaohjelmisto ja koiran paikka alkaa näkyä ja päivittyä automaattisesti kartalla 1min välein.
Luonnollisesti myös muut edistyneet ominaisuudet kuten reaaliaikaseuranta, SMS-paikannus, hälytykset ja eri ohjauskomennot ovat vaativien metsästäjien käytettävissä entiseen tapaan.

OSTAMINEN

Tracker G500 Black Magnum pannan voit hankkia helposti lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Tracker Store -kauppiaat palvelevat ympäri Suomen. Listan jälleenmyyjistä löydät täältä: www.tracker.fi/trackerstore

Ostaminen Tracker-verkkokaupasta:

  • Toimitus sisältää Tracker G500 -koirapaikantimen heijastavaan refleksipantaan valmiiksi kiinnitettynä, pannassa olevan akun, laturin sekä uusitun käyttö- ja asennusohjeen.
  • Jos haluat toimitukseen myös matkapuhelinliittymän, tilaa mukaan Saunalahti Jahtiliittymä
  • Mikäli haluat valmiiksi tuotteen asennettuna ja toimintatestattuna, tilaa myös Asennuspalvelu
  • Jos et hankkinut asennuspalvelua, tarvittaessa saat tukea käyttöönotossa ja käytössä Tracker-asiakastuesta puhelin: 0600-414 610 (1,95€/min + PVM)