Yhteensä: 0,00 €

Tracker on metsästäjille ja ulkoilmaihmisille tarkoitettu kommunikaatiojärjestelmä, joka koostuu koirapaikannuspannasta, seurantaohjelmasta ja pilvipalvelusta. Tracker mahdollistaa koiran reaaliaikaisen seurannan maastossa ja kommunikoinnin seurueen jäsenten kesken.

Tracker G400i

Koirapaikannuksen työjuhta

Tracker G400i pohjautuu vuosia markkinoilla olleeseen Tracker G400 malliin. Tracker G400 osoittautui käytännössä luotettavaksi ja toimintavarmaksi sekä menestyi erinomaisesti useissa testeissä. Tracker G400 on mm. Erä-lehden 05/2012 tutkatestin testivoittaja. Uusi Tracker G400i on testivoittajasta parannettu painos, jossa on herkempi GPS ja pienempi virran kulutus.

Miksi Tracker G400i?

Laatu, luotettavuus, edullinen hinta -siinä syitä, miksi Trackerin G400-panta oli metsästäjälle erinomainen valinta. Uuden G400i mallin myötä tähän listaan voidaan lisätä entisestään parantunut virrankesto ja herkempi GPS osa, joka pitää pannan kartalla varmaakin varmemmin.

Luotettavuus: Tracker G400 laite on ollut markkinoilla jo vuosia. Käytännön erinomaisten kokemusten lisäksi se on menestynyt monissa testeissä. Tracker G400i jatkaa tällä polulla varmatoimisena ja kestävävänä työjuhtana, edulliseen hintaan. Koiran paikkaa, liikettä ja riistatyöskentelyä voi seurata kännykässä tai tabletissa toimivalla sovelluksella ja PC:llä Nettiseurannassa.

Kuuluvuus: Tracker G400i GSM ja GPS kuuluvuus on erinomainen. GSM-kuuluvuus ja datayhteyus pannan ja tukiaseman välillä on avainasemassa reaaliaikaisessa luotettavassa paikannuksessa. Tästä syystä erityisen huonoihin kuuluvuusoloihin suosittelemme kuitenkin Tracker G500 Black Magnum pantaa, joka kuuluu kauemmaksi tukiasemasta.

Ominaisuudet: Tracker G400i -pannassa on luonnollisesti A-GPS  (nopea paikannus, varma toiminta, pieni virrankulutus), kolme eri GPRS-seurantaa (tausta, reaaliaikainen ja yksittäinen paikkakysely), perinteiset ja varmat tekstiviestiseurannat (paikkapyyntö ja seuranta) sekä hälytykset (alue- ja haukkuhälytys). Reaaliaikainen GPRS-seuranta on tiheämpi ja edullisempi tekstiviesteihin verrattuna.

Testivoittajan isoveli: Suomalainen erittäin arvostettu eräalan lehti: Erä lehti, teki testin numeroonsa 5/2012. Testi kesti koko loppusyksyn 2011 ja talven 2012. Trakcer G400 ja Tracker Hunter 3 ohjelma saivat ainoana vertailussa mukana olleista tuotteista parhaan mahdollisen arvosanan, viisi tähteä.

Mekaniikka: Laitteen keltainen kuori on vesitiivis, iskunkestävä ja lasikuidulla vahvistettu. Kuori muotoilu koiran kaulaan juuri sopivaksi. Kestävyyden ja käyttömukavuuden maksimoimiseksi koko paketti on yksiosainen ja kevyt. Laitteen elektroniikka on iskunveimenettu. Keltainen väri ja oranssi panta koiran turvallisuutta metsässä. Suomessa valmistetun kuoren sisällä ja ympärilllä on vain Trackerin tarkan seulan läpikäynyttä, hyväksi havaittua teknologiaa, ja koko paketti on koottu laatutyöllä.

Yhteensopivuus: Tracker G400i on täysin yhteensopiva kaikkien Tracker ja Pointer -ohjelmistojen kanssa. Pantaa on helppo seurata Tracker Live-palvelun yli reaaliaikaisesti kännykällä ja tabletilla Tracker ohjelmistoilla tai tietokoneella Nettiseurannassa. 

Käyttäminen: Tracker G400i käyttö metsästäjälle on helppoa. Tarvitaan vain kaksi sormen kosketusta ja paikkaa tulee!
1. Käyttövalmis panta kytketään päälle, jolloin laite kytkeytyy automaattisesti Tracker Live-palveluun, paikantaa itsensä kartalle ja aloittaa automaattisesti 1min välein välittää paikkatietoa.
2. Metsästäjän tarvitsee vain avata seurantaohjelmisto ja koiran paikka alkaa päivittyä automaattisesti kartalla 1min välein.
Luonnollisesti myös kaikki edistyneet ominaisuudet kuten reaaliaikaseuranta, SMS-paikannus, hälytykset ja eri ohjauskomennot ovat vaativien metsästäjien käytettävissä entiseen tapaan.

Tracker G400i-panta on tehty koiralle, tehty metsästäjälle!

OSTAMINEN

Tracker G500 Black Magnum pannan voit hankkia helposti lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Tracker Store -kauppiaat palvelevat ympäri Suomen. Listan jälleenmyyjistä löydät täältä: www.tracker.fi/trackerstore

Ostaminen Tracker-verkkokaupasta:

  • Toimitus sisältää Tracker G500 -koirapaikantimen heijastavaan refleksipantaan valmiiksi kiinnitettynä, pannassa olevan akun, laturin sekä uusitun käyttö- ja asennusohjeen.
  • Jos haluat toimitukseen myös matkapuhelinliittymän, tilaa mukaan Saunalahti Jahtiliittymä
  • Mikäli haluat valmiiksi tuotteen asennettuna ja toimintatestattuna, tilaa myös Asennuspalvelu
  • Jos et hankkinut asennuspalvelua, tarvittaessa saat tukea käyttöönotossa ja käytössä Tracker-asiakastuesta puhelin: 0600-414 610 (1,95€/min + PVM)