Yhteensä: 0,00 €

Tracker on metsästäjille ja ulkoilmaihmisille tarkoitettu kommunikaatiojärjestelmä, joka koostuu koirapaikannuspannasta, seurantaohjelmasta ja pilvipalvelusta. Tracker mahdollistaa koiran reaaliaikaisen seurannan maastossa ja kommunikoinnin seurueen jäsenten kesken.

Tracker G400FI

Testivoittajan parannettu painos

Testivoittajan parannettu painos G400FI, on entistä herkempi ja vähemmän virtaa kuluttava Suomessa suunniteltu ja valmistettu huipputuote, nyt GPS:n ja Glonass paikannuksella, minkä ansiosta laite on vanhempia G400 malleja varmatoimisempi ja vähemmän virtaa kuluttava.

Muoto, laatu, luotettavuus -siinä syitä, miksi Trackerin G400-panta oli metsästäjälle hyvä valinta.

Tracker G400 laite on ollut markkinoilla jo vuosia. Käytännön erinomaisten kokemusten lisäksi se on menestynyt monissa testeissä.

Tämä G400FI on jo kolmas painos huippusuositusta laitteesta. Ensimmäisessä parannuksessa saimme paremman haukunilmaisimen, toisessa G400i mallissa mukaan tuli parannettu GPS osa ja nyt kolmannessa painoksessa mukaan tuli siis Glonass ja toiminnallisuutta sekä käyttökuluja parantavat 2013-pantatoiminnot.

Tracker G400FI on varmatoiminen ja kestävä työjuhta, edulliseen hintaan. Se on metsästyskoiralle tarkoitettu GPS-panta. Koiran paikkaa, liikettä ja riistatyötä voi seurata kartalla kännykässä toimivalla sovelluksella.

Heikkoimpiin kännykkäkenttiin suosittelemme kuitenkin Tracker G500FI Black Magnum:ia, joka kuuluu kauemmaksi tukiasemasta.

Tracker G400FI -pannassa on esimerkiksi A-GPS  (nopea paikannus, varma toiminta, pieni virrankulutus) Glonass tuella, kolme eri GPRS-seurantaa (tausta, reaaliaikainen ja yksittäinen paikkakysely), perinteiset ja varmat tekstiviestiseurannat (paikkapyyntö ja seuranta) sekä hälytykset (alue- ja haukkuhälytys). GPRS-seuranta on tiheämpi ja edullisempi tekstiviesteihin verrattuna.

Pantaan voi ladata ilmaiseksi ilman yli päivityksiä, kun sinulla on Tracker for Android ohjelma. Niiden ansiosta pannan virrankulutus pienenee vasteaikojen parantuessa älykkäämpien virransäästötilojen ansiosta sekä käyttökustanukset alenevat erityisesti Tracker SIM korttia käytettäessä, koska tekstiviestien käyttämistarve esim pannan hälytyksiin vähenee.

Vesitiivis, iskunkestävä ja lasikuidulla vahvistettu kuori on muotoiltu koiran kaulaan juuri sopivaksi. Kestävyyden ja käyttömukavuuden maksimoimiseksi koko paketti on yksiosainen ja kevyt. Laitteen elektroniikkaa suojaa iskunvaimennus. Keltainen väri lisää koiran turvallisuutta metsässä.Suomalainen erittäin arvostettu eräalan lehti: Erä lehti, teki testin numeroonsa 5/2012. Testi kesti koko loppusyksyn 2011 ja talven 2012. Trakcer G400 ja Tracker Hunter 3 ohjelma saivat ainoana vertailussa mukana olleista tuotteista parhaan mahdollisen arvosanan, viisi tähteä. 

Suomessa valmistetun kuoren sisällä ja ympärilllä on vain Trackerin tarkan seulan läpikäynyttä, hyväksi havaittua teknologiaa, ja koko paketti on koottu  laatutyöllä.

Tracker G400FI-panta on tehty koiralle, tehty metsästäjälle!

Pannan paikantaminen:

  • Paikantamiseen käytetään metsästäjän omaa matkapuhelinta, jossa on oltava Trakcer for Android -paikannusohjelma. Paikannusohjelman voit hankkia monella eri tavalla. Tutustu näillä sivuilla eri lisenssivaihtoehtoihin.

Ostaminen jälleenmyyjältä:

Tracker Store -kauppiaat palvelevat teitä ympäri Suomen. Listan jälleenmyyjistä löydät: http://www.tracker.fi/fi/jalleenmyyjat?country=fi

 

HUOM! TUOTE POISTUNUT VALIKOIMASTA!