Yhteensä: 0,00 €

Tracker on metsästäjille ja ulkoilmaihmisille tarkoitettu kommunikaatiojärjestelmä, joka koostuu koirapaikannuspannasta, seurantaohjelmasta ja pilvipalvelusta. Tracker mahdollistaa koiran reaaliaikaisen seurannan maastossa ja kommunikoinnin seurueen jäsenten kesken.

Tracker G400

GPS-panta

Luotettavaksi ja toimivaksi todettu G400 panta nyt erittäin edullisesti vain 449€

Muoto, laatu, luotettavuus -siinä syitä, miksi Trackerin G400-panta on metsästäjälle hyvä valinta.

Tracker G400 on Trackerin varmatoiminen ja kestävä työjuhta, nyt edulliseen hintaan. Se on metsästyskoiralle tarkoitettu GPS-panta. Koiran paikkaa, liikettä ja riistatyötä voi seurata kartalla kännykässä toimivalla sovelluksella - Tracker Hunterilla.

Tracker G400 -pannassa on esimerkiksi A-GPS  (nopea paikannus, varma toiminta, pieni virrankulutus), kolme eri GPRS-seurantaa (tausta, reaaliaikainen ja yksittäinen paikkakysely), perinteiset ja varmat tekstiviestiseurannat (paikkapyyntö ja seuranta) sekä hälytykset (alue- ja haukkuhälytys). GPRS-seuranta on tiheämpi ja edullisempi tekstiviesteihin verrattuna.

Vesitiivis, iskunkestävä ja nyt ensimmäisen kerran lasikuidulla vahvistettu kuori on muotoiltu koiran kaulaan juuri sopivaksi. Kestävyyden ja käyttömukavuuden maksimoimiseksi koko paketti on yksiosainen ja kevyt. Laitteen elektroniikkaa suojaa iskunvaimennus. Keltainen väri lisää koiran turvallisuutta metsässä.

Suomalainen erittäin arvostettu eräalan lehti: Erä lehti, teki testin numeroonsa 5/2012. Testi kesti koko loppusyksyn 2011 ja talven 2012. Trakcer G400 ja Tracker Hunter 3 ohjelma saivat ainoana vertailussa mukana olleista tuotteista parhaan mahdollisen arvosanan, viisi tähteä.

Suomessa valmistetun kuoren sisällä ja ympärilllä on vain Trackerin tarkan seulan läpikäynyttä, hyväksi havaittua teknologiaa, ja koko paketti on koottu  laatutyöllä.

Tracker G400-panta on tehty koiralle, tehty metsästäjälle!
 

Pannan paikantaminen:

  • Paikantamiseen käytetään metsästäjän omaa matkapuhelinta, jossa on oltava Tracker Hunter tai Trakcer for Android -paikannusohjelma. Paikannusohjelman voit hankkia monella eri tavalla. Tutustu näillä sivuilla eri lisenssivaihtoehtoihin.

Ostaminen jälleenmyyjältä:

Tracker Store -kauppiaat palvelevat teitä ympäri Suomen. Listan jälleenmyyjistä löydät: www.tracker.fi/trackerstore

Ostaminen verkkokaupasta:

  • Toimitus sisältää Tracker G400 -koirapaikantimen heijastavaan refleksipantaan valmiiksi kiinnitettynä, pannassa olevan akun, laturin sekä käyttö- ja asennusohjeen.
  • Jos haluat toimitukseen myös matkapuhelinliittymän, tilaa mukaan Saunalahti Jahtiliittymä
  • Mikäli haluat valmiiksi tuotteen asennettuna ja toimintatestattuna, tilaa myös Asennuspalvelu

Jos et hankkinut asennuspalvelua, tarvittaessa saat tukea käyttöönotossa ja käytössä Tracker asiakastuesta puhelin: 0600-414 610 (1,95€/min + PVM)