Yhteensä: 0,00 €

Tracker on metsästäjille ja ulkoilmaihmisille tarkoitettu kommunikaatiojärjestelmä, joka koostuu koirapaikannuspannasta, seurantaohjelmasta ja pilvipalvelusta. Tracker mahdollistaa koiran reaaliaikaisen seurannan maastossa ja kommunikoinnin seurueen jäsenten kesken.

Mistä löydän rekisteröintikoodin, jakonimen, tai omistajan / katselijan salasanan?

Oman laitteen tiedot (Rekisteröintikoodi, jakonimi ja katselijan salasana)

Tracker for Android: Ohjelman valikko (valikko nappi tai toimintopalkin oikeassa reunassa 3 pistettä) > Tietoja

client.tracker.fi: Ohjelman valikko (valikkopalkin oikeassa reunassa 3 pistettä) > Lisenssit (rekisteröintikoodi), Oma paikka > Asetujkset (Jakonimi ja Katselijan salasana)

Koiralaitteen tiedot

Tracker for Android: Koiran valikko (Klikkaa koiran nimeä) > Live- ja näyttöasetukset

client.tracker.fi: Koiran valikko (Klikkaa koiran nimeä) > Asetukset

Muut keinot

Rekisteröintikoodi voi olla annettu paperilla sinulle oston yhteydessä tai toimitettu sinulle sähköpostitse. Jakonimet ja salasanat voivat löytyä käsin kirjoitettuna käyttöohjeeseen tms.

Emme anna tietoturvasyistä sähköpostitse laitteiden jakonimiä, rekisteröintikoodeja, salasanoja eikä mitään muutakaan yksilöivää tietoa. Mikäli sinulla on sellainen hukassa, soita asiakastukeen: 0600-414610,  käy jälleenmyyjällä tai huollossa.