Yhteensä: 0,00 €

Tracker on metsästäjille ja ulkoilmaihmisille tarkoitettu kommunikaatiojärjestelmä, joka koostuu koirapaikannuspannasta, seurantaohjelmasta ja pilvipalvelusta. Tracker mahdollistaa koiran reaaliaikaisen seurannan maastossa ja kommunikoinnin seurueen jäsenten kesken.

Miten saan Oman paikan paikannuksen toimimaan Windows Phone -puhelimissa?

1. Aktivoi paikannus

Puhelimen asetukset > Järjestelmä > sijainti > Paikannuspalvelut: Käytössä

2. Anna paikannuslupa selaimelle

Puhelimen asetukset > Sovellukset > Internet Explorer > lisäasetukset > Salli sijaintitietojeni käyttö: Käytössä