Yhteensä: 0,00 €

Tracker on metsästäjille ja ulkoilmaihmisille tarkoitettu kommunikaatiojärjestelmä, joka koostuu koirapaikannuspannasta, seurantaohjelmasta ja pilvipalvelusta. Tracker mahdollistaa koiran reaaliaikaisen seurannan maastossa ja kommunikoinnin seurueen jäsenten kesken.

Tracker-Ryhmät. Kaikki kartalla kaikissa tilanteissa.

 

Ryhmän jahti

 

TILAA TÄSTÄ

Tracker-Ryhmä on korvaamaton työkalu metsästysseuroille. Sillä varmistetaan, että kaikilla ryhmän jäsenillä on aina ajantasainen tilannetieto sekä rajat ja passipaikat tiedossa. Tämä lisää viestinnän tehokkuutta, joka puolestaan lisää yhteistyön tehokkuutta ja ennen kaikkea turvallisuutta.

Muutokset Tracker-Ryhmässä päivittyvät automaattisesti kaikille ryhmän jäsenille, jäsenen ei tarvitse tehdä mitään kerran ryhmään päästyään.

Tracker-Ryhmän avulla metsästyksen johtajan on helppo määrittää ja muokata alueet sekä passipaikat osoitteessa client.tracker.fi tai hakea ne Oma riista -palvelusta.

Tracker Ryhmä -ominaisuus sisältyy Tracker for Android / Tracker Hunter for iPhone ja client.tracker.fi (Nettikäyttöliittymä) -tuotteisiin.

Oma riista -logo

GetItOnGooglePlay
Download from Appstore
client.tracker.fi