Yhteensä: 0,00 €

Tracker on metsästäjille ja ulkoilmaihmisille tarkoitettu kommunikaatiojärjestelmä, joka koostuu koirapaikannuspannasta, seurantaohjelmasta ja pilvipalvelusta. Tracker mahdollistaa koiran reaaliaikaisen seurannan maastossa ja kommunikoinnin seurueen jäsenten kesken.

Tracker Nettiseuranta

Tracker Nettiseurannan ja Jälkipelin tekevät ainutlaatuiseksi seuraavat ominaisuudet:

 • Voit seurata niin montaa koiraa ja ihmistä kuin haluat
 • Kartta avautuu suurena, koko näytölle
 • Voit siirtyä sujuvasti reaaliaikaseurannan ja jälkipelien välillä
 • Reaaliaikaseurannassa
  • Paikannusviive erittäin lyhyt. Paikan tullessa näyttöön on se 1-3 sekuntia vanha.
  • Kun kartat ovat latautuneet, siirretään vain paikkatietoa - kevyt
 • Jälkipeleissä
  • Voit liikuttaa aikaa ja "elää" metsästystilanteen uudelleen
  • Voit katsoa tarkasti (sekuntien tarkkuudella) mitä tapahtui mihinkin aikaan.
  • Voit toistaa metsästystilanteen "videona" haluamallasi nopeudella
 • Pääset "Zoomaamaan" todella lähelle, jolloin näet metrin-kahden liikeetkin selvästi näytöllä.
 • Näet jäljessä koiran haukun sekä koiran haukkutiheyden sekä kulkusuunnan. Lisäksi koiran tiedoissa näet koiran nopeuden.
 • Voit muokata jälkien väriä ja leveyttä, voit muokata kartan väriasetuksia.
 • Erinomainen Maanmittauslaitoksen kartta, lisäksi koko maailmasta Open Streetmap kartta.

Mikä on Nettiseuranta ja miksi se on kehitetty?

Normaalisti paikannuspakettiin (GPS-panta ja kännykkäohjelma) kuuluu, että viestit koiran ja kännykän välillä kulkevat tekstiviestein. Tracker on jo vuonna 2008 kehittäny erillisen palvelun, nimeltään Tracker Live, joka mahdollistaa erilaisen, ns. datan välityksellä tapahtuvan viestien vaihdon paikantimen ja kännykän välillä. Se on mahdollistanut reaaliaikaisen seurannan (jopa 5 sekunnin välein) sekä paikkatiedon jakamisen metsästysporukan kesken hyvin alhaisin kustannuksin. Ja tänä syksynä Tracker laajentaa Tracker Live -palvelua siten, että se on käytettävissä myös omalla kotikoneella tai vaikka läppärillä, kunhan siinä on Internet-yhteys. Internetin välityksellä tapahtuvaa koirien, muiden metsästäjien tai vaikka omien metsästysjälkien seuraamista kutsutaan nettiseurannaksi.

Nettiseuranta on kehitetty sinulle, jotta saat enemmän irti metsästystilanteesta. Voit seurata koiria tietokoneen välityksellä – seurantaa voivat muuten tehdä myös esimerkiksi kotijoukot, kun sinä olet maastossa koiran kanssa. Jälkipeleillä saat lisää elämyksiä ja hyvällä tuurilla opit metsästystilanteessa asioita, joista on hyötyä jatkossa. Kavereiden ja heidän koiriensa seuraaminen taas on porukan toimivuuden ja turvallisuuden kannalta tärkeä asia.

Mitä nettiseuraamisella voi tehdä?

Voit seurata netissä joko oman koirasi paikanninta, kavereittesi Tracker Hunter –ohjelmalla varustettuja kännyköitä (jos he antavat siihen luvat) tai omaa paikkaasi. Jopa kaikkia yhtä aikaa. Voit seurata kohteita joko reaaliajassa tai jälkipeleinä. Reaaliajassa tapahtuvassa seurannassa näet kohteiden sijainnin ja esimerkiksi koiran haukun tietokoneesi näytöllä, maastokartalla juuri silloin kun se tapahtuu. Kaikki tapahtumat jäävät muistiin, ja voit seurata kohteita jälkikäteen. Ainutlaatuisen toistotoiminnon avulla voit elää tilanteen uudelleen hetki hetkeltä – jäljet syntyvät ruudulle sitä mukaa kuin ne ovat oikeasti syntyneet ja näet tarkasti, mikä oli tilanne mihinkin kellon aikaan. Voit pelata näitä jälkipelejä haluamallasi nopeudella. Tätä ominaisuutta ei muilla ole tarjolla! 

Saanko minä nettiseurannan käyttööni ilmaiseksi?

Edellytyksenä on, että käytössäsi on Tracker Live –palvelu. Se kuuluu esimerkiksi Trackerin ja Metsästäjäin Keskusjärjestön kampanjassa kaikille metsästäjille tarjottavaan ilmaiseen maastonavigaattoriin ensimmäisen vuoden ajaksi. 

Miten aloitan nettiseuraamisen?

Nettiseuraamisen aloittamiseen kuuluu neljä vaihetta:

 1. Käyttäjätilin luominen
  Siirry sivulle: Luo uusi käyttäjätili. Vaihtoehtoisesti voit mennä kirjautumissivuille valitsemalla Kirjaudu sisään ja sieltä sama toiminto. Jos sinulla on jo käyttäjätili, voit kirjautua sisään ja siirtyä vaiheeseen 2.
   
 2. Omien laitteiden lisääminen palveluun
  Lisää omia laitteita ja ohjelmia Laitehallinnassa . Voit siirtyä laitehallintaan myös valikosta Käyttäjätili > Laitehallinta. Omat laitteet lisätään omistajan salasanalla. Oman puhelimesi lisäsit jo vaiheessa 1.
   
 3. Mahdollisesti myös kavereiden laitteiden lisääminen
  Lisää kavereiden laitteita ja ohjelmia Laitehallinnassa. Voit siirtyä laitehallintaan myös valikosta Käyttäjätili > Laitehallinta. Kavereiden laitteet lisätään katselijan salasanalla. Oman puhelimesi lisäsit jo vaiheessa 1.
   
 4. Seuraamisen aloittaminen
  Seuraaminen aloitetaan Nettiseurannasta. Valitse sieltä laitteet, joita haluat seurata ja aloita seuranta. 
  Voit aloittaa seurannan suoraan myös Laitehallinnasta.

Mitä ovat tapahtumat, joita voin myös seurata?

Olemme mukana järjestemässä paljon erilaisia tapahtumia, joissa seurataan netin kautta GPS-paikantimia. Tällaisia ovat esimerkiksi useat koirakisat ja myös suunnistustapahtumat tänä syksynä. Trackerin nettiseurannan kautta voit seurata myös näitä ns. julkisia tapahtumia ja niissä liikkuvia kohteita.