Yhteensä: 0,00 €

Tracker on metsästäjille ja ulkoilmaihmisille tarkoitettu kommunikaatiojärjestelmä, joka koostuu koirapaikannuspannasta, seurantaohjelmasta ja pilvipalvelusta. Tracker mahdollistaa koiran reaaliaikaisen seurannan maastossa ja kommunikoinnin seurueen jäsenten kesken.

Tracker ja Laika

Tervehdys laikaharrastaja!                                                                                                                                                                                     2018

Tervetuloa tutustumaan Trackeriin ja Trackerin tuotteisiin. Laikaharrastajat ympäri Eurooppaa ovat ottaneet Trackerin omakseen. Laikaharrastajat ovat tunnettuja perinteisistä arvoista mutta myös ennakkoluulottomuudesta uuden tekniikan käytössä. Niinpä jo vuosia sitten ensimmäisinä mestaruustason hirvihaukkukisoina juuri Laikamestaruuskisat on olleet GPS-seurannassa niin että jokaisella koiralla on paikannin. Me Trackerilla olemme otettuja ja iloisia siitä että saamme olla teitä palvelemassa ja tukemassa.

Oma-riista näyttökuvaViime kesän aikana toimme uusia toiminnallisuuksia Tracker for Android- ohjelmaamme.  Näistä mainittakoon mm. Oma Riista yhteensopivuus, jolla saadaan tuotua omat hirvenmetsästysalueet suoraan oma riistasta näkymään ohjelmassa. Tämä on tuonut useille hirviseuroille- ja seurueille huomattavan helpotuksen työlääseen metsästysalueiden merkitsemiseen. Oma riistassa on mahdollisuus myös tehdä alueille rajauksia, esim. pienpeto/kanalinnustus lupa-alueisiin. Mikäli et vielä ole ottanut Oma Riista ominaisuutta käyttöön, niin kannattaa tehdä se mahdollisimman pian.

Tässä video, josta voit käydä katsomassa tarkemmin miten oma riista käytännössä toimii;

Tämän lisäksi ohjelmaan tuli mahdollisuus vaihtaa koiran jäljen väriä ja myös kun koira alkoi haukkumaan, pystytään sillekin vaihtamaan haluttu väri.

Tracker Ryhmät

Ryhmän jahtiTracker Ryhmä - toiminto löysi paikkansa useista metsästäjän puhelimista. Tällä toiminnolla on erittäin helppo ja yksinkertainen varmistaa, että kaikilla ryhmän jäsenillä on ajantasainen tilannetieto, rajat ja passipaikat tiedossa. Tämä lisää viestinnän ja yhteistyön tehokkuutta sekä ennen kaikkea turvallisuutta. Muutokset Tracker Ryhmässä päivittyvät automaattisesti kaikille ryhmän jäsenille, eikä ryhmään kuuluvan jäsenen tarvitse tehdä mitään kerran ryhmään päästyään. Tracker-Ryhmän avulla metsästyksen johtajan on helppo määrittää ja muokata alueet, sekä passipaikat osoitteessa client.tracker.fi tai hakea ne Oma Riista - palvelusta. Lisätietoa tästä löydät osoitteesta; https://www.tracker.fi/fi/tracker-ryhmat

Tracker Supra ominaisuusteksteinMyös koirille tutkapanta tuoteperheeseen julkistimme viime vuonna uuden tuotteen, Tracker Supran. Hyvän kuuluvuuden takeena on täysin uudistettu antenni, jolla saadaan erittäin hyvä kuuluvuus huonoissakin kentissä. Sen lisäksi edellisiin malleihin verrattuna haukkulaskuri koki täysin uuden päivityksen, jolla saatiin erittäin hyviä tuloksia, ja vältyttiin ns. "turhilta haukahduksilta" . Myös kaksoishaukkulaskuri tuli kauden aikana pantaan, joka laskee koiran haukahdukset 60/(10) sekunnin ajalta. Näiden lisäksi A-GPS online ominaisuus tuli pantaan, jolloin panta lataa A-GPS tiedon 2 tunnin välein, mutta paikkatiedon tulo ei keskeydy pannan ladatessa A-GPS tietoa. Tämä toiminto osoittautui todella hyväksi varsinkin nopeiden koirien, kuten laikojen kanssa.

 

Tänäkin vuonna Tracker Oy on mukana järjestämässä nettiseurantaa Laikojen SM-kisoissa.

Tervetuloa tutustumaan sivuillemme!