Yhteensä: 0,00 €

Tracker on metsästäjille ja ulkoilmaihmisille tarkoitettu kommunikaatiojärjestelmä, joka koostuu koirapaikannuspannasta, seurantaohjelmasta ja pilvipalvelusta. Tracker mahdollistaa koiran reaaliaikaisen seurannan maastossa ja kommunikoinnin seurueen jäsenten kesken.

Uusi ohjelmistoversio 1.23.00 julkaistu Tracker koirapantoihin

Ohjelmistopäivitys 1.23.00 on nyt saatavilla Supraan ja uudempiin G1000, G500FI G400FI malleihin. (Laitteissa on merkintä 2.16 tai 2.17 sarjanumeron edessä.)

Päivityksen myötä AGPS- toiminnallisuus uudistuu. AGPS-tiedot ladataan nyt automaattisesti ja taustalla. AGPS ei vaadi enää käyttäjältä toimia tai  asetuksia. Paikannin lähettää kuittauksen latauksen onnistumisesta datayhteydellä omistajille. 

1.23.00 päivitys palauttaa paikantimen vakioasetuksiin:

  • Taustaseuranta 1 minuutin välein.
  • GSM/GPS Täysi teho. Jos haluat pidempää akunkestoa, vaihda tilaa paikantimen valikko > Asetuskomennot > GPS/GSM tila > Tracker Smart tai Virransäästö.
  • Haukunilmaisimen herkkyysasetus ja tehdaskalibrointi ei muutu. Samoin Live-tiedot, kuten jakonimet, salasanat ja puhelinnumero sekä operaattoriasetukset pysyvät ennallaan.

Lue päivitysohjeet täältä

AGPS = GPS avuste. GPS paikannusta helpottavia satelliittitietoja ladataan pantaan matkapuhelinverkon kautta. Uusi AGPS Online-avuste ladataan oletuksena kerran tunnissa ja se parantaa paikannustarkkuutta erityisesti koiran liikkuessa reippaasti, kuten ajokoiralla ajo/hukkatilanteessa. Perinteinen Offline avuste ladataan oletuksena laitteen käynnistyessä. Se toimii tausta-apuna mikäli Online avuste esim heikon kuuluvuuden vuoksi ei ole ladattavissa.