Burrel-riistakamerat ovat olleet vuoden alusta lähtien osana Trackerin tuotevalikoimaa. Laadukkaat ja kestävät Burrel-riistakamerat ovat olleet jo vuosien ajan Suomen suosituimpia riistakameroita, jotka soveltuvat niin riistantarkkailuun kuin omaisuuden valvontaan.

Trackerin korkealaatuinen tuotevalikoima vahvistui Burrel-riistakameroiden myötä siis entisestään. Siksi haluammekin juhlistaa Trackerin tuotevalikoiman uutta tulokasta erikoistarjouksella!

Tarjoamme Burrel S12 HD+SMS Pro– tai S12 HD+SMS III –riistakameran ostajalle riistakameran lyijyhappoakun, akkukaapelin ja muistikortin* kaupan päälle! Saat siis kameran lisäksi kaikki tarvikkeet, joilla pääset helposti aloittamaan riistakameran käytön ja joilla saat pidennettyä kameran toiminta-aikaa. Edun arvo on 47,70 €.

Tarjous on voimassa 13.4. – 7.5.2023 välisen ajan Tracker-verkkokaupassa sekä jälleenmyyjillämme. Hyödynnä tarjous ja hanki laadukas Burrel-riistakamera mökille tai metsään! Osta kampanjaan kuuluva Burrel-kamera verkkokaupastamme ja tarvikkeet lisätään tilaukselle automaattisesti.

*Tarjous sisältää lyijyhappoakun (6V, 7200 mAh), akkukaapelin (6V, 1,8 m) ja Burrel 32GB SD-muistikortin.