Tracker Boazu porojen kaulassa

Markkinoiden edistyksellisin poropaikannin. Tracker® Super BOAZU™ – poron kaulaan laitettava GPS-paikannin kertoo eläimen sijainnin tarkasti ja varmasti. Poropaikannin kaulassaan kulkevaa poroa voidaan seurata kartalla joko matkapuhelimen tai tietokoneen näytöllä Internetissä.

Osta Tracker Super Boazu

Varaosia verkosta

Tracker Boazu/Super Boazu -paristo

Vaadinpanta
Härkäpanta
Hirvaspanta

Merkkauspannat edullisesti

Ohjeet poropantojen lithium-paristojen käsittelyyn ja säilytykseen

Tracker Boazu ja Tracker Super Boazu – seurantojen käyttäminen

Myynti ja tuki

Myynti: 08 521 9000

Tuki: 040 158 3615 (Arkisin 12.30 – 13.30)

Tavoitat meidät myös sähköpostilla: boazu@tracker.fi

Siirtyminen client.tracker.fi:n käytöstä Tracker Hunter 6 -ohjelman käyttöön

Olemme kehittäneet täysin uuden Tracker Hunter 6 -ohjelman poro- ja koirapaikannukseen, sekä porotöiden ryhmän seuraamis- ja kommunikointivälineeksi. Ohjelma on aiempaa helppokäyttöisempi ja monipuolisempi. Tracker Hunter 6 julkaistaan 2.6.2020 ja se toimii sekä Android- että iPhone-puhelimien lisäksi myös tableteissa ja iPadissa. Myös Tracker Live -taustapalvelu on uudistunut, jotta toiminnoista saataisiin mahdollisimman sujuvia ja varmoja. Käyttöönoton helpottamiseksi uudistuksessa ohjelma sidotaan käyttäjän puhelinnumeroon. Uudistuksen myötä vanhat ohjelmat lakkaavat toimimasta.

Ohjeet niille, jotka seuraavat jo nyt poroja puhelimillaan:

Mikäli seuraat tällä hetkellä porojen liikkeitä puhelimella, jossa sinulla on henkilökohtainen lisenssi, sinun tarvitsee vain ladata uusi ohjelma puhelimeesi.

Ohjelman saat ladattua Googlen Play-kaupasta ja Applen AppStore:sta hakusanalla Tracker Hunter 6. Aiemmassa ohjelmassa olleet ryhmät, porot ja muut tallennetut kohteet siirtyvät automaattisesti uuteen ohjelmaan. Uusi ohjelma tulee ladattavaksi 2.6.2020.

Ohjeet niille, jotka seuraavat poroja pelkästään tietokoneellaan tai pelkästään client.tracker.fi sivujen kautta esim. tabletilla :

Uudistuksien seurauksena client.tracker.fi – nettiseuranta tulee päättymään 31.5.2020.

Jatkossa porojen seuraaminen tapahtuu ainoastaan mobiililaitteella Tracker Hunter 6 -ohjelmaa käyttäen. Yhteiskäyttöiset client.tracker.fi tunnukset korvautuvat jokaisen omaan puhelimeen asennettavalla ja puhelinnumeroon sidotulla ohjelmalla.

Tämän vuoksi tarjoamme nykyistä client.tracker.fi -seurantaa käyttäville ilmaisen käyttöajan Tracker Hunter 6 -ohjelmaan elokuun loppuun saakka.

Halutessasi käyttää em. mahdollisuutta, sinun tulee ottaa yhteyttä Tracker Boazu -tukeen sähköpostilla boazu@tracker.fi tai puhelimella numeroon 040 1583615. Ilmaisen kokeilujakson saadaksesi tarvitsemme sinulta mobiililaitteesi puhelinnumeron, sekä sen ryhmän tiedot, minkä poroja seuraat.

Rekisteröitymisvaiheessa käytä Trackerilta saamaasi lisenssikoodia, jolla saat käyttöaikaa elokuun loppuun saakka. Seuraavaksi liity ryhmään, jossa poronne ovat ja/tai lisäät porot ohjelmaan jakonimellä ja katselijan/omistajan salasanalla. Tämän jälkeen kaikki porot näkyvät kartalla, aivan kuten ennenkin.

Tässä vielä ohjeet ryhmän käyttöön; 

Ohjeet ryhmien käyttöön löydät tästä linkistä.