Yhteensä: 0,00 €

Tracker on metsästäjille ja ulkoilmaihmisille tarkoitettu kommunikaatiojärjestelmä, joka koostuu koirapaikannuspannasta, seurantaohjelmasta ja pilvipalvelusta. Tracker mahdollistaa koiran reaaliaikaisen seurannan maastossa ja kommunikoinnin seurueen jäsenten kesken.

Testissä Huawei Honor 8

Testasimme Huuawein Honor 8-mallin, joka ilmestyi Suomessa elokuussa 2016.

Näyttö on 5,2" joka on minun mielestä juuri sopivan iso, eli sormet yltävät juuri joka puolelle näyttöä. Näytön tarkkuus on 1920x1080 ja kirkkaus on hyvä. Kirkkaalla auringonpaisteella näytöstä saa hyvin selvää.

Kuuluvuus ongelmia testijakson aikana ei ollut, mutta en päässyt testaamaan puhelinta erittäin huonoissa kentissä. Puhelimeen saa 2 SIM-korttia, mutta jos haluaa muistinkortin on toisesta SIM-kortista luovuttava. Honor 8 saa 32GB ja 64GB versiona.

Puhelimen takapuolella on sormenjälkitunnistin, joka toimii erittäin nopeasti ja tarkasti. Sormenjälkitunnistin toimii myös näppäimenä jolla voi avata kolme haluamaansa sovellusta helposti ja avata tai sulkea tilapalkin.

Tracker for Android toimii puhelimessa moitteetta. Oma paikka löytyy nopeasti ja tarkasti. Huolimatta useista aluemerkinnöistä, kiintopisteistä, tilarajoista ja metsähallituksen metsästysalueista karttaa on sulava liikutella ja selata. Kompassi toimii myös.

Honor 8:n kamera suoriutuu ulkokuvauksesta päiväsaikaan erittäin hyvin ja lähikuvauksella saa näyttäviä kuvia. Kameralla saa myös oikeita mustavalkokuvia, mitä ominaisuutta ei monessa puhelimessa ole.

Akun kapasiteetti on 3000 mAh ja kestää laitteessa normaalissa käytössä (netin selailu, puhelut, whatsappi jai sähköpostin lukeminen/kirjoittaminen) 1-1,5 päivää. Tracker for Androidia (GPS päällä) käyttäessä puhelimen joutuu lataamaan joka ilta, mutta metsästyspäivä menee helposti.

Huawei Honor 8:ssa on lasinen takapuoli mikä tekee siitä todella liukkaan. Puhelin ei ole vedenkestävä, mikä on harmillista. Yhteenvetona en voi suositella Honor 8 pelkäksi metsästyspuhelimeksi. Mutta se on kuitenkin hyvä puhelin, jos metsästää muutaman viikonlopun vuodessa ja haluaa muuten hyvän käyttöpuhelimen. Honor 8 32GB hinta on kirjoitus hetkellä noin 350€.

“Kokeilun jälkeenkin puhelin jää edelleen aktiiviseen käyttöömme, jolloin voimme tuotekehityksessä varmistaa että Tracker ohjelmistot ovat yhteensopivia sen kanssa.”