Yhteensä: 0,00 €

Tracker on metsästäjille ja ulkoilmaihmisille tarkoitettu kommunikaatiojärjestelmä, joka koostuu koirapaikannuspannasta, seurantaohjelmasta ja pilvipalvelusta. Tracker mahdollistaa koiran reaaliaikaisen seurannan maastossa ja kommunikoinnin seurueen jäsenten kesken.

Huollata laitteet ajoissa – voit voittaa Supran

Nyt kannattaa olla ajoissa ja huollattaa koiratutkat ennen seuraavaa kautta. Vältät ruuhkat ja olet valmiina uuteen kauteen. Lisäksi voit voittaa Supran. 

Kaikkien perushuollossa laitteitansa 1.2.–22.6. välisenä aikana käyttäneiden kesken arvotaan neljä kappaletta Tracker Supra -koiratutkia. Perushuollolla on vuoden takuu, joten sen tekemistä ei kannata viivyttää lähelle uutta metsästyskautta. Huollossa tutkaan asennetaan uudet kuoret, antenni, viimeisin ohjelmisto sekä tehokkaampi akku vanhan tilalle, joten huollattamalla saa vanhaan koirapantaan uutta eloa. 

Kampanja koskee laitteita, joille tehdään maksullinen (160 €) perushuolto Tracker Oy:n tehdashuollossa Oulunsalossa, T:mi Kristian Sarvelalla tai Digimesta Oy:ssa. Arvontaan osallistuvat laitteet, joissa on toimiva sim-kortti ja Live-palveluun rekisteröityminen tehtynä. 

Arvonta suoritetaan Oulunsalossa Trackerin pääkonttorilla viikolla 26/2018. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. 

Ohjeet huoltoon toimittamiseen

Käsin tehtäessä huoltosaatteeseen tulee kirjoittaa yhteystietojen ja huoltolähetteen numeron lisäksi Kevään 2018 perushuoltokampanja.