Yhteensä: 0,00 €

Tracker on metsästäjille ja ulkoilmaihmisille tarkoitettu kommunikaatiojärjestelmä, joka koostuu koirapaikannuspannasta, seurantaohjelmasta ja pilvipalvelusta. Tracker mahdollistaa koiran reaaliaikaisen seurannan maastossa ja kommunikoinnin seurueen jäsenten kesken.

Tietoa meistä

The Hunting Experience by Tracker

Me uskomme yhdessä tekemisen voimaan.

Täydellinen metsästyskokemus syntyy yhteisen tavoitteen saavuttamisesta, yhteisestä onnistumisesta, saumattomasta yhteistyöstä. Oikeisiin päätöksiin tarvitaan luotettavaa, reaaliaikasta tietoa. Ilman sitä ryhmän on mahdotonta toimia tuloksellisesti.

Tracker on maailman älykkäin kommunikaatiojärjestelmä metsästäjille. Se on tehty heille, jotka haluavat elää tätä hetkeä, tässä ja nyt. Se on tehty seurueille, jotka haluavat kokea täydellisen metsästyselämyksen.

Yhdessä.

Paikannusalan edelläkävijä

Paikannukseen ja telemetrialaitteisiin erikoistunut Tracker Oy kehittää, valmistaa ja markkinoi

  • GPS-paikantimia eläinten, erityisesti metsästyskoirien paikantamiseen
  • matkapuhelimissa toimivia ulkoilusovelluksia kuluttajille

Innovatiivisuus ja voimakas panostus tuotekehitykseen tekivät Trackerista nopeasti alan uranuurtajan ja edelläkävijän. Näiden lisäksi omat patentit vahvistavat Trackerin asemaa yhtenä johtavista alan toimijoista. 

Vuonna 1977 perustetun Trackerin pääkonttori on Suomessa. Trackerin tuotteita myydään partnereidemme ja jälleenmyyjiemme toimesta pääosin Euroopassa.